dilluns, 30 de novembre de 2015

El divendres 27 de novembre vam anar d'excursió a l'Ecometropoli (Serralada de Marina). Quan vam arribar vam trobar una carta del castanyer on ens convidava a passejar pel bosc i ha agafar-li diferents elements de la natura (pals, aigua de la font...). Durant aquesta passejada vam poder tastar diferents fruits de la tardor (carbassa, raïm, magrana,...), vam gaudir dels cants dels ocells estirats sobre l'herba, vam veure els arbres i les seves fulles,... En acabar vam trobar-nos amb el castanyer i en agraïment pels elements de la natura que li havíem portat ens va donar castanyes torrades. Estaven molt bones!

dijous, 26 de novembre de 2015

SORTIDA A L´ESCOLA DE DANSA LA CALDERA

La classe dels ballarins i les ballarines hem anat a visitar el centre de dansa La Caldera. Hem vist l´espectacle Minimón on una ballarina va descobrint coses que s´amaguen a una habitació de nens, balla amb bombolles i s´inventa històries. Desprès vam fer un taller de dansa creativa impartit per la pròpia intèrpret de l´espectacle ballant al ritme de la música representant els animals del mar que havia trobat a l´habitació: peixos, taurons...i quan la música no sonava erem estàtues. També vam visitar el centre per dins i vam veure a dues ballarines assajant. Al acabar vam dinar en un parc i vam jugar una estona. Tota una experiència pel nostre projecte!!

dijous, 12 de novembre de 2015

VISITA DE DOS BALLARINS A LA CLASSE DE P4 B

La classe de P4B els Ballarins i les Ballarines hem tingut una visita molt especial: El Marco i la Marga, dos ballarins d´Art & Move ( Club de Ball Esportiu) de Santa Coloma.
Ens han fet una petita demostració de diferents estils de ball que hem treballat al projecte: Twist, Tango, Charleston... Els ballarins han ballat en parella i lliurement segons la cançó que escoltàvem. També ens han ensenyat una coreografia i hem ballat tots junts. Ha sigut molt divertit!!!

dilluns, 9 de novembre de 2015

VISITEM EL METRO!

EL DIVENDRES 6 DE NOVEMBRE LA CLASSE DE P4A VA REALITZAR UNA SORTIDA AL MATÍ PER ANAR A VISITAR EL METRO, JA QUE ÉS EL NOM DE LA NOSTRA CLASSE I EL NOSTRE PROJECTE. 
ALLÀ ENS VAN EXPLICAR MOLTES COSES: LA SENYAL QUE ENS INDICA EN QUIN LLOC DEL CARRER PODEM TROBAR UN METRO, PER QUIN COSTAT S'HAN DE PUJAR LES ESCALES, ON ES TREUEN ELS BITLLETS I PER ON HEM DE PASSAR-LOS PER PODER ENTRAR, COSES QUE NO PODEM FER QUAN ENTREM AL METRO,... VA SER UNA SORTIDA MOLT INTERESSANT! VAM APRENDRE MOLTES COSES!!

dilluns, 2 de novembre de 2015

TALLER DE CUINA

El divendres 30 d'octubre vam realitzar un taller de cuina que consistia en fer brotxetes amb fruites de la tardor. Un cop fetes vam sortir al pati amb els nens i nenes de P3 i P5 i vam esmorzar tots junts. Després vam continuar celebrant la festa de la castanyada ballant i jugant. Ens ho vam passar molt bé!